Elena Zaharia, calificată în semifinalele turneului WTT Youth Star Contender Tunis 2022

105
Elena Zaharia, calificată în semifinalele turneului WTT Youth Star Contender Tunis 2022 - 1-1643896656.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, s-a calificat în semifinalele WTT Youth Star Contender Tunis 2022, competiţie care are loc, în perioada 2 - 6 februarie, în Tunisia.

În optimile secţiunii de simplu feminin U19, constănţeanca a învins-o, cu scorul de 3-1, pe franţuzoaica Lucie Mobarek, pentru ca, în sferturi, să treacă de Hana Arapovic (Croaţia), după o partidă de mare luptă, scor 3-2. În penultimul act, Elena Zaharia întâlneşte o jucătoare din India, Suhana Saini.

La aceeaşi categorie de vârstă, cealaltă jucătoare de la LPS Constanţa, Bianca Mei-Roşu, s-a oprit în optimi, fiind eliminată chiar de croata Arapovic, scor 1-3.

La dublu feminin U19, Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu au acces în semifinale, după victoria dramatică din sferturi, scor 3-2, în compania cuplului Matilde Pinto (Portugalia) / Dora Cosic (Croaţia). Pentru un loc în marea finală, cele două constănţence se vor bate cu perechea Malamatenia Papadimitriou (Grecia) / Nicole Arlia (Italia).

Bun şi parcursul Biancăi Mei-Roşu pe tabloul de simplu feminin U15, unde, după victoria din sferturi, 3-2 cu Zlata Terekhova (Rusia), va juca, în semifinale, cu franţuzoaica Gaetane Bled.

WTT Youth Star Contender Tunis 2022 este prima competiţie internaţională pentru juniorii tricolori din acest an. Meciurile pot fi urmărite pe canalul de YouTube WTT.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6561 secunde