Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, debut în forţă la turneul de juniori din Tunisia

136
Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, debut în forţă la turneul de juniori din Tunisia - 1-1643810904.jpg

Articole de la același autor

Prima competiţie internaţională de tenis de masă pentru juniorii români, în acest an, este WTT Youth Star Contender Tunis 2022, care are loc, în perioada 2-6 februarie, în Tunisia.

Sportivii români iau startul în probele de simplu şi dublu, la categoriile de vârstă U19 şi U15. Meciurile pot fi urmărite pe canalul de YouTube WTT.

La simplu feminin U19, constănţeanca Elena Zaharia, de la Liceul cu program Sportiv „Nicolae Rotaru”, este repartizată în Grupa 1 şi a debutat cu o victorie, 3-1 cu Jana Vasendova (Cehia). Celelalte adversare sunt Malamatenia Papadimitriou (Grecia) şi Sara Elhakem (Egipt).

Tot cu un succes a debutat, în Grupa 8, şi colega sa de club Bianca Mei-Roşu, 3-1 cu Liubov Tentser (Rusia), constănţeanca urmând a le mai înfrunta în această fază a competiţiei pe Dora Cosic (Croaţia) şi Maria Berzosa (Spania).

La dublu feminin U19, Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia aşteaptă să afle ce adversare vor avea în sferturile de finală, iar la simplu feminin U15, în Grupa 1, Bianca Mei-Roşu a trecut la pas, scor 3-0, de Ela Saidi, reprezentantă a ţării gazdă.

În întrecerea masculină, România este reprezentată de Eduard Ionescu şi Iulian Chiriţă.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5674 secunde