Tenis de masă / Bernadette Szocs va disputa semifinala turneului de la Singapore, proba de dublu

149
Tenis de masă / Bernadette Szocs va disputa semifinala turneului de la Singapore, proba de dublu - 1-1647354532.jpg

Articole de la același autor

Perechea Bernadette Szocs (România) / Sofia Polcanova (Austria) s-a calificat în semifinalele probei feminine de dublu din cadrul Singapore Smash 2022, competiţie care îi reuneşte pe unii dintre cei mai varoroşi jucători de tenis de masă ai lumii.

Până la calificarea în semifinale, „Bernie” şi partenera sa au câştigat toate meciurile cu acelaşi scor, 3-0: în 16-mi, cu sârboaicele Izabela Lupulesku şi Sabina Surjan, în optimi, cu suedezele Christina Kallberg şi Linda Bergstrom, şi în sferturi, cu sud-coreencele Lee Zion şi Choi Hyojoo.

Miercuri, 16 martie, de la ora 14.20, Bernadette Szocs şi Sofia Polcanova vor înfrunta, în penultimul act, un cuplul redutabil, Hina Hayata / Mima Ito (Japonia), perechea clasată pe locul doi mondial și vicecampioana mondială din 2021.

„Ne potrivim! Am jucat extraordinar, am câștigat toate meciurile cu 3-0. O să ne pregătim foarte bine, vom pregăti mai multe tactici și dăm tot ca să reușim să ajungem în finală, pentru că suntem într-o formă foarte bună. Sperăm într-un rezultat cât mai bun”, a declarat Bernadette Szocs.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis de Masă 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5297 secunde