Sport în Parc. Constănţenii, invitaţi în week-end la mişcare

166

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Laguna Constanţa îi aşteaptă pe toţi iubitorii de sport în aer liber la două zile pline de activităţi sportive, în week-end-ul 21-22 mai, cu ocazia Zilelor Constanţei. Proiectul Sport în Parc, finanţat de către Primăria Constanţa, este dedicat întregii familii şi include baschet, mini-fotbal, fotbal-tenis şi alte sporturi, pe terenurile care vor fi amenajate pe bulevardul Tomis.

De asemenea, va avea loc şi un cros, al cărui start se va da sâmbătă, 21 mai, la ora 17.00, pe faleza Cazino. Traseul va avea trei kilometri şi va parcurge faleza până în dreptul Portului Turistic Tomis, apoi va urca spre centru vechi, sosirea urmând să aibă loc în Piaţa Ovidiu.

Terenurile de sport amenajate pe bulevardul Tomis vor fi gazda unor competiţii ad-hoc, cu înscriere pe loc sau vor putea fi folosite la liber de către participanţi. Pentru cei mai mici dintre aceştia, vor avea loc şedinţe de iniţiere în diferite sporturi.

„Sport în Parc este un proiect care îşi propune să promoveze activităţile fizice în aer liber, pentru toţi membrii familiei, îndemnând la un stil de viaţă sănătos, în care sportul să aibă un rol important.

Condiţiile de practicare a sportului în cadrul evenimentului Sport în Parc vor fi la cele mai înalte standarde, iar organizatorii îşi propun atragerea unui număr cât mai mare de cetăţeni de-a lungul celor două zile pline de sport”, au transmis reprezentanţii CS Laguna.

Evenimentul Sport în Parc, parte a sărbătorii Zilele Constanţei, este finanţat de Primăria Constanţa şi este susţinut de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Universitatea „Ovidius” şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Constanţa.

Foto: Clubul Sportiv Laguna

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3182 secunde