Sport în Parc. Provocare: care este cel mai activ cartier al Constanţei?

228
Sport în Parc. Provocare: care este cel mai activ cartier al Constanţei? - 1-1652862938.jpg

Articole de la același autor

Sport în Parc, evenimentul care îşi propune să-i scoată pe constănţeni la mişcare în week-end, are o provocare pentru participanţi: organizatorii îşi propun să afle care este cel mai activ cartier din Constanţa.

Pentru întrecerile mini-fotbal, baschet, tenis cu piciorul sau alte sporturi, precum şi crosul popular care va avea loc sâmbătă, 21 mai, înscrierile se fac pe loc, iar participanţii sunt încurajaţi să precizeze la înregistrare şi numele cartierului din care fac parte.

Startul crosului popular se va da sâmbătă, la ora 17.00, de pe faleza Cazino, distanţa parcursă urmând a fi de trei kilometri, cu sosire în Piaţa Ovidiu.

Întrecerile în sporturile pe echipă, precum şi celelalte activităţi sportive vor avea loc pe bulevardul Tomis, care va fi închis circulaţiei autovehiculelor de orice fel.

Dincolo de mândria de a-şi reprezenta cartierul, cei care vor veni să facă sport în aceste două zile au şansa de a câştiga numeroase premii în bani. Atât crosul, cât şi turneele ad-hoc de mini-fotbal, baschet sau tenis cu piciorul sunt dotate cu premii în bani a căror valoare totală se apropie de 25.000 de lei.

Evenimentul sportiv organizat de către Clubul Sportiv Laguna Constanţa cu ocazia Zilelor Constanţei este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

Foto: Clubul Sportiv Laguna Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4352 secunde