Sportivii din comuna Cumpăna, premiaţi în preajma sărbătorilor de iarnă

11566
Sportivii din comuna Cumpăna, premiaţi în preajma sărbătorilor de iarnă - fond-cumpana-copii-1703163813.jpg

Articole de la același autor

Micuţii sportivi ai comunei Cumpăna au avut parte de momente magice în sala „Elena Frîncu” din localitate, acolo unde l-au întâlnit pe Moş Crăciun şi au primit nenumărate daruri în semn de recunoştinţă pentru performanţele pe care le-au obţinut în 2023.

Darurile, oferite cu sprijinul Primăriei Cumpăna şi a Consiliului Local Cumpăna, au fost primite de sportivii secţiilor de gimnastică ritmică, lupte, şah şi fotbal. De asemenea, Asociația Județeană de Fotbal, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, a oferit sportivilor secției de fotbal legitimați la CS „Victoria” Cumpăna 140 de treninguri și 70 de mingi.

În anul competițional 2023, Clubul Sportiv „Victoria” Cumpăna, a fost angrenat în diferite competiții pe plan județean, național și internațional, în urma cărora sportivii cumpăneni au obținut rezultate excelente.

În 2023 la gimnastică ritmică s-au obţinut nu mai puţin de 155 de medalii dintre care la unele turnee şi cupe sportivii au primit 120 de distincţii, (59 aur, 40 argint, 21 bronz). Totodată, la Cupa României au fost obţinute două medalii de argint, iar la alte competiţii naţionale micuţii cumpăneni au obţinut 28 de medalii (12 aur, 6 argint, 10 bronz), în timp ce la competiţiile internaţionale gimnastele au pus mâna pe două medalii de aur şi trei de argint.

Antrenorii acestei secţii incredibile de gimnastică ritmică sunt Elena Vlad şi Luiza Cerbula. La categoria lupte, antrenorul Vasile Vicol se poate lăuda cu un număr de 42 de medalii.

Micuţii luptători au participat la diferite cupe şi competiţii, acolo unde au obţinut 8 medalii (3 aur, 2 argint, 3 bronz). De asemenea, la Campionatele Naţionale a fost înregistrat un număr de 11 medalii (4 aur, 3 argint, 4 bronz), în timp ce la Cupa României a fost câştigată o singură medalie de bronz.

La lupte pe plajă sportivii au obţinut 4 medalii, (2 aur, 2 bronz), la lupte la parter 10 medalii (7 aur, 3 bronz), iar la competiţiile pentru aptitudini specifice au fost cucerite 8 medalii (2 aur, 5 argint, 1 bronz).

Sportivii şahişti, conduşi de antrenorul Daniel Panaite au câştigat 10 medalii (7 aur, 2 argint, 1 bronz).

Desigur nu puteau fi uitaţi copiii care practică „sportul rege”, fotbalul. Grupa de Juniori A1 condusă de Cristian Mustacă a încheiat pe locul 1 campionatul, iar grupa de Juniori B, cu acelaşi antrenor, s-a clasat pe poziţia a doua.

Juniorii C, pregătiţi de fostul mare fotbalist Vasilică Cristocea, au încheiat sezonul pe locul al doilea, iar Juniorii D, tot cu Cristocea la cârmă, s-au clasat pe locul 4.

Juniorii E şi Juniorii E2, antrenaţi de fostul fotbalist al FC Farul Constanţa, Cristian Şchiopu, au terminat competiţia pe locuile 4, respectiv 5.

Echipa de seniori, cu Vasilică Cristocea pe bancă, s-a clasat pe locul 10.

La eveniment au luat parte Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Florin Neagu, viceprimarul comunei Cumpăna, Elena Frîncu, preşedinta Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, Ion Răuţă, directorul CS Victoria Cumpăna, Lucian Cîrjă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa şi Stere Guteanu, secretarul general al AJF.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7758 secunde