Manifestări şi spectacole cu ocazia „Zilei Naţionale a României”, la Cumpăna

249
Manifestări şi spectacole cu ocazia „Zilei Naţionale a României”, la Cumpăna - cumpana-sarbatoare-1701272694.jpg

Articole de la același autor

Aşa cum probabil se întâmplă în fiecare localitate din judeţul Constanţa, vineri, 1 decembrie, de „Ziua Naţională a României”, vor avea loc mai multe evenimente în comuna Cumpăna cu ocazia acestei zile.

Aşadar, Primăria comunei Cumpăna organizează manifestări care se vor desfăşura începând cu ora 10:30, atunci când vor avea loc depuneri coroane de flori la „Monumentul Memorialul Eroilor”, amplasat în comuna Cumpăna, Str. Șos. Constanţei nr. 2B.

Un sfert de oră mai târziu se vor depune alte coroane de flori la „Monumentul Eroilor din cel de-al Doilea Război Mondial” și la „Monumentul Veteranilor”, situate în faţa Casei de Cultură din Cumpăna.

Aşa cum era evident se va intona Imnul de Stat al României, şi va fi susţinută o slujbă de Tedeum oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de un sobor de preoți și diaconi. În plus, va avea loc şi un concert de muzică patriotică, iar apoi va avea loc un alt ceremonial de coroane de flori.

În cinstea Zilei Naționale a României va urma defilarea susținută de Batalionul 341 Infanterie Constanța Topraisar, Brigada 9 Mecanizată „Mărășești” și Brigada 243 Radioelectronică și Observare „CALATIS”.

Începând cu ora 12:10 , Căminului Cultural Cumpăna va găzdui spectacolul „Mândru că sunt românˮ oferit de școlarii și preșcolarii instituțiilor de învățământ, precum și de copiii din Ansamblul Focloric „Mugurașii Cumpeneiˮ în cinstea Zilei Naționale a României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3295 secunde