Primăria Cumpăna, ajutor pentru 55 de localnice ca să devină bucătărese

237
Primăria Cumpăna, ajutor pentru 55 de localnice ca să devină bucătărese - cumpana-curs-1697118402.jpg

Articole de la același autor

În urma parteneriatului dintre Primăria și Consiliul Local Cumpăna și Fundația „Zi deschisă”, joi, după mai bine de 5 luni de studiu și practică intensă, 55 de cumpănence au absolvit cursul de bucătar, primind certificatele de calificare profesională.

Cursul a fost organizat de Primăria și Consilul Local al comunei Cumpăna, în colaborare cu Fundația „Zi deschisă” fiind parte a proiectului „COCSPI SE - Creșterea Ocupării și Competențelor Șomerilor și Persoanelor Inactive din regiunea Sud-Est” finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Cursantele au efectuat 720 de ore de curs în perioada, martie-august 2023. Orele de practică au fost efectuate la complexul Steaua de Mare din Eforie Nord, iar pregătirea teoretică în cadrul Centrului Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală Cumpăna.

La finalul cursului pe lângă certificatul de calificare profesională recunoscut în Uniunea Europeană, absolventele au primit și o subvenție de 3600 lei. Diplomele au fost înmânate de viceprimarul comunei Cumpăna, Florin Neagu și reprezentanții Fundației „Zi Deschisă”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6018 secunde