Primăria Cumpăna reabilitează o şcoală din localitate

675
Primăria Cumpăna reabilitează o şcoală din localitate - scoala-cumpana-1696943829.jpg

Articole de la același autor

Au început lucrările de reabilitare a Corpului C1 (Școala nouă) a Liceului tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din comuna Cumpăna.

Proiectul, care are titlul de „Creșterea eficientei energetice la Liceul tehnologic Nicolae Dumitrescu – Corp C1 (Școală noua), finanțat de Programul Operațional Regional 2014-2020, este unul extrem de important pentru comunitatea din Cumpăna, mai ales pentru elevii care vor avea ocazia să înveţe într-un mediu mai mult decât decent.

Prioritatea investiției vizează sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.

Perioada de execuție a lucrărilor este de 6 luni, iar valoarea acestora este de 3.513.704 lei

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea eficienței energetice a imobilului în care funcționează Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” – corp C1 (Școală nouă), prin realizarea unor categorii de lucrări specifice, în măsură să asigure condiții de cea mai bună calitate pentru desfășurarea activitătilor educaționale la nivelul localității rurale Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3666 secunde