Primăria Cumpăna asfaltează mai multe străzi din localitate

167
Primăria Cumpăna asfaltează mai multe străzi din localitate - cumpana-asfaltare-continua-1697544098.jpg

Articole de la același autor

Administraţia locală din Cumpăna continuă lucrările de asfaltare în localitate pe străzile cuprinse în proiectul „Modernizare drumuri în comuna Cumpăna - 7,2 km.”

După ce în weekend au fost asfaltate străzile Brazdei și Semănătoarei, luni, în comuna Cumpăna, s-a turnat stratul de asfalt pe străzile Brizei și Zefirului, urmând ca până la sfârşitul săptămânii să fie finalizată și strada Unirii. De asemenea, pe strada Semănătoarei se lucrează la stratul suport în vederea amenajării trotuarelor.

Concomitent se excavează strada Banu Mărăcine, se așterne stratul de piatră, urmând ca în cel mai scurt timp să înceapă etapa de montare a bordurilor.

Proiectul „Modernizare străzi în comuna Cumpăna, 7,2 km” cuprinde asfaltarea străzilor: Semănătoarei, Brazdei, Trifoiului, Coliliei, Dafinului, Plopilor, Unirii, Zefirului, Brizei, Aleea Brizei, Prelungirea Tractorului, Prelungirea Soarelui, George Coșbuc, George Bacovia, Aleea Curcubeului, Mihai Viteazu, Dorului, Pescarușului, Pelicanului, Izvorului, Arcului, Aleea Arcului, Banu Mărăcine, Egretei, Nuferilor, Brotăcei, Traian, Petru Rareș, Prelungirea Florilor, Ghiocel, Aleea Ciocîrliei și Habitat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4421 secunde