Administrația din Cumpăna continuă tradiția botezului copiilor orfani în zile de sărbătoare

700
Administrația din Cumpăna continuă tradiția botezului copiilor orfani în zile de sărbătoare - x-botez-cumpana-1697363765.jpg

Articole recomandate

Administrația locală din comuna Cumpăna are deja o tradiție ca în zilele de sărbătoare să fie botezați copii abandonați de părinți. De mai bine de 18 ani, la inițiativa primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, împreună cu Serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei comunei Cumpăna și în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, au reușit să încreștineze peste două sute de copii abandonați de părinți.

Și așa s-a întâmplat și zilele trecute, în ajunul praznicului Sfintei Cuvioase Parascheva, protectoarea comunei Cumpăna. Astfel, două fetițe aflate în asistență maternală au fost încreştinate la Biserica ce are hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Taina Sfântului Botez a fost oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Nasii, cei care au ales să le fie părinți spirituali micuțelor Rania Denisa și Elenei, le vor oferi acestora un strop de dragoste și sprijin pe drumul vieții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8758 secunde