Primăria Cumpăna a organizat un spectacol de excepţie cu elevii unei grădiniţe din localitate

9428
Primăria Cumpăna a organizat un spectacol de excepţie cu elevii unei grădiniţe din localitate - cumpana-spectacol-1702566036.jpg

Articole de la același autor

Administraţia locală din comuna Cumpăna continuă activităţile din preajma sărbătorilor de iarnă. Joi, la Casa de Cultură din localitate, a avut loc un spectacol organizat de Primăria şi Consiliul Local Cumpăna în cadrul căreia zeci de copii au putut să îşi etaleze abilităţile şi talentele.

„Casa de Cultură din comuna Cumpăna a răsunat și astăzi (n.r. joi) de glasuri cristaline de copii. Preșcolarii Grupei Mari Trandafiri a Grădiniței Florilor au pregătit un spectacol extraordinar, aducând bucurie și emoție nemăsurată în sufletul mândrilor părinți. Domnișoarele educator Alexandra Cîrjaliu și Bianca Mirea au pregătit un program variat, cu poezii, cântecele și coregrafii festive, care au pus în evidență talentul fiecărui copil. Pentru că au fost cuminți, Moș Crăciun i-a vizitat și astăzi, oferindu-le cadouri frumoase și pachete cu dulciuri din partea Primăriei și a Consiliului Local Cumpăna. Întâlnirea cu Moșul cel darnic și bun a fost o încântare pentru cei mici, o amintire pe care o vor păstra întreaga viață, fiind imortalizată în sute de fotografii!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6682 secunde