Fostul arbitru Suat Ibraim este tranșant:

"Sportul are nevoie de suporteri adevărați, nu de golani!"

1072
După o viață petrecută în sălile de sport, fostul arbitru de box Suat Ibraim ia atitudine împotriva huliganilor care produc incidente pe stadioane și alte arene.
"Publicul este atras nu numai de rezultate, ci și de spectacolul din tribune. Or, dacă aici se petrec foarte multe lucruri rele, lumea s-a îndepărtat. Propunerea mea este ca, din sezonul viitor, accesul așa-zișilor ultrași, cu cagule și fulare trase peste ochi, să fie interzis. Sportul are nevoie de suporteri adevărați, nu de golani. Azi, îți e teamă să mergi la stadion, să nu primești vreo brichetă sau vreo piatră în cap. De înjurături ca la ușa cortului, nici nu mai vorbesc. Cineva trebuie să se ocupe și de educația acestor tineri, altfel violența va căpăta noi forme și se va ajunge la lucruri și mai grave", este de părere Suat Ibraim.
Fostul "cavaler al ringului" a descoperit, însă, o disciplină din care nu a dispărut spiritul fair-play-ului: kuresh, luptele tradiționale tătărești.
"Dacă nu mai avem gale de box, bine că există competițiile de kuresh, organizate cu spriji-nul deputatului Amet Aledin. M-am atașat de acești sportivi, iar disputele sunt foarte înverșunate. Mi-aș dori ca această disciplină să devină una națională, cred că ar veni foarte mulți spectatori, așa cum se întâmplă la K1 sau lupte în cușcă", a explicat Ibraim.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7158 secunde