Superliga la fotbal feminin: Farul, cinci goluri marcate în partida cu CSM Alexandria

202
Superliga la fotbal feminin: Farul, cinci goluri marcate în partida cu CSM Alexandria - 1-1699178226.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de fotbal Farul Constanţa a susţinut, în prima etapă a returului Superligii, pe teren propriu, partida cu CSM Alexandria, formaţie pe care o învinsese în deplasare cu scorul de 5-0.

Cu o formulă în care în primele 45 de minute s-au regăsit şi jucătoare care au evoluat mai puţin în acest sezon, Farul a controlat întâlnirea, dar nu a găsit şi drumul spre gol. Cele cinci modificări de la pauză au avut imediat efectual dorit: Laura Rus a deschis scorul în min. 47, iar Mango a dublat avantajul în min. 68, cu o execuţie frumoasă din afara careului. Stancu (78), din nou Rus (min. 79) şi apoi Iordăchiuşi (min. 90) au stabilit scorul final la 5-0 pentru Farul, rezultat în urma căruia echipa constănţeană contabilizează a şaptea victorie din acest sezon.

Pentru Farul (antrenor Raluca Simes-Sîrghe), au evoluat: Năcuţă, Michalopoulou, Colesnicenco, Guţu, Bogoş (min. 46, Mango), Covali (min. 46, Bortan), Iordăchiuşi, Deca (min. 46, Cristea), Putină (min. 46, Stancu), Laiu (min. 46, Rus), Istrate.

XXX

Naţionala feminină de fotbal junioare U15 a României (selecţioner Nina Anca) va susţine, luni, 6 noiembrie, pe stadionul Gornika Leczna, un meci amical, în compania reprezentativei similare a Poloniei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6821 secunde