Tenis: Simona Halep s-a retras de la Miami, Charleston și Billie Jeans Cup

198
Tenis: Simona Halep s-a retras de la Miami, Charleston și Billie Jeans Cup - simona-1648144449.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a anunţat, joi, într-o postare pe Facebook, că s-a accidentat şi se retrage din turneul WTA 1.000 de la Miami, dar şi de la cel care se va desfăşura la Charleston, precum şi din meciul pe care România îl va disputa în şi Billie Jean King Cup.

''Salut. În timp ce mă antrenam la Miami, ieri, am simţit o durere ascuţită la piciorul stâng. Mă chinuia o problemă la coapsă din semifinala de la Indian Wells, dar speram să mă simt mai bine, însă RMN-ul făcut noaptea trecută a arătat, din nefericire, o ruptură musculară'', a precizat Halep în reţeaua de socializare.

''Corpul meu are nevoie să se vindece şi astfel, voi lipsi de pe teren timp de trei săptămâni. Asta înseamnă că am avut de luat decizia foarte dificilă de a mă retrage de la Miami, Charleston şi Fed Cup (fostul nume ale competiţiei Billie Jean King Cup). Deşi este o veste care dezamăgeşte, îmi păstrez încrederea din acesta debut de an bun şi sunt motivată să fac totul pentru a fi pregătită pentru sezonul de zgură. Vă mulţumesc pentru susţinerea continuă, printre suişuri şi coborâşuri, Simo'', a adăugat fostul lider mondial.

Potrivit Agerpres Halep (30 ani, 19 WTA) urma să joace marţi contra australiencei Daria Saville (fostă Gavrilova) în turul al doilea la Miami Open.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4441 secunde