Simona Halep, printre favorite la Australian Open. „E pe drumul bun, dar încă nu e la punctul maxim”

196
Simona Halep, printre favorite la Australian Open. „E pe drumul bun, dar încă nu e la punctul maxim” - halepfavorita-1641917614.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set 1 și se pregătește pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, programat în perioada 17-30 ianuarie.

Simona Halep a impresionat în finala împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova scor 6-2, 6-3, în direct pe Digi Sport 2.

Antrenorul Sever Dron, fost component al echipei de Cupa Davis, este de părere că Simona Halep are o șansă bună să câștige Australian Open 2022, dar a remarcat faptul că sportiva din Constanța nu este la potențialul maxim din punct de vedere fizic.

„A avut un început foarte bun, a reușit să câștige primul turneu în Australia, cu urcușuri și coborâșuri, a trăit fiecare meci așa cum trebuie să-l trăiască. A avut și ieșiri mai neașteptate din partea ei, puțin mai nervoasă. Dar dacă tragem linie, este pozitiv, a câștigat un turneu care este foarte important. Să intri în Grand Slam cu un turneu câștigat, e foarte bine, e pe drumul bun.

Încă nu e la punctul maxim, dar nu știi ce se va întâmpla. Are o săptămână de odihnă, pentru că s-a retras de la Sydney și cred că a făcut o alegere bună, ca să recupereze puțin, că a dat totul din ea la acest turneu. Încă o dată, un turneu de Grand Slam durează două săptămâni, e foarte greu să știi ce se întâmplă în fiecare zi, dar deocamdată îmi plac foarte mult declarațiile ei, par foarte cinstite, nu spune ceva în plus, nu sare calul, e lucidă în ce se întâmplă pe teren. Cred că e un lucru bun pentru Australian Open, dar totul depinde de cum te simți în zilele alea și mai ales de tragerea la sorți. Dacă era numărul 1 sau 2 mondial, ar avea o tragere la sorți mai interesantă, dar ăsta e tenisul, cu surprizele lui”, a spus Sever Dron la Sport Total FM.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6936 secunde