TENIS / Simona Halep vrea revanșa în fața Johannei Konta, la Constanța

460
TENIS / Simona Halep vrea revanșa în fața Johannei Konta, la Constanța - simonahalep-1491648915.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, sâmbătă, că își dorește revanșa în fața Johannei Konta (7 WTA) în meciul de Fed Cup România - Marea Britanie, după ce a pierdut în fața acesteia, la 29 martie, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami (Florida).


"Îmi doresc o revanșă în meciul de Fed Cup. Vreau să câștig meciurile mele, însă nu va fi ușor pentru că ambele jucătoare britanice (n.r. — Johanna Konta și Heather Watson) joacă foarte bine în Fed Cup, de fapt în general. O să am însă publicul alături, o să am echipa, sunt pregătită", a spus Halep.


Ea a adăugat că îi va face plăcere să joace acest meci la Constanța, orașul său natal. 


"2.000 de locuri nu cred că sunt puține. Am jucat meciuri și pe terenuri cu o capacitate mai mică. Așa că e plăcut să jucăm la Constanța, orașul meu, o să îmi aduc aminte cu siguranță de copilărie. O să fie frumos, sunt sigură".


Întâlnirea dintre echipele naționale ale României și Marii Britanii, din play-off-ul Grupei Mondiale II a Fed Cup, se va desfășura la "Tenis Club IDU" din Mamaia, Constanța, în zilele de 22 și 23 aprilie.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3277 secunde