Toma Matei, arbitrul anului pentru a patra oară în carieră

938
1
Toma Matei a fost desemnat în 2010 cel mai bun arbitru din România, distincție pe care și-a adăugat-o pentru a patra oară în palmares, după titlurile onorifice din 2002, 2003 și 2007.
În acest an, președintele AJB Constanța a fost delegat general la Naționalele de tineret de la Craiova, la o selecție la Mangalia și la Gala Campionilor de la Medgidia. Plus alte evoluții la întreceri importante, precum cele de la Bacău (Naționalele de seniori), Iași (Criteriu de tineret) sau Belgia.
Prestații apreciate au avut și alți "cavaleri" constănțeni, precum Marius Marga (arbitru AIBA), Marius Miron (arbitru EABA) sau Adrian Tănase (arbitru republican), ultimii doi, din Năvodari. Toma Matei i-a remarcat însă și pe Nicolae Ungureanu, Vasile Cobzaru, Florin Maftei și Constantin Tala.

Comentează știrea

MADALIN
25 iulie 2011
TOMA MATEI

Daca nu vreti sa al publicati e problema d-stra dar vor fi com si in alte ziare.Va rog sa ai spuneti lui Toma Matei sa aduca o distinctie s-au diploma din care sa reiese ca a fost arbitrul anului in toti acesti ani.La F.R.BOX niciodata nu au fost declarati arbitri anului si pentru aceasta ma vad obligat sa intervin pentru a lasa laudele la o parte si a se spune adevarul.Toma Matei a fost un arbitru bun dar o data cu varsta ca orice om ia scazut potentialul al apreciez dar nu pot sa tolerez Minciuna va multumesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8124 secunde