Tragedie în sportul constănţean. A murit antrenorul de volei Paul Cămui. Avea doar 27 de ani

29702
Tragedie în sportul constănţean. A murit antrenorul de volei Paul Cămui. Avea doar 27 de ani - camuipaulcamui-1705221196.jpg

Articole de la același autor

Este doliu în sportul constănţean. Fiul actualului director al Academiei de fotbal "Gheorghe Hagi", Cristian Cămui, Paul Cămui, a decedat în această dimineaţă la doar 27 de ani. Paul Cămui a dus tradiţia familiei mai departe, el provenind dintr-o familie de sportivi, tatăl său fiind fost mare fotbalist iar mama sa, Irina, fostă handbalistă. Paul Cămui a fost voleibalist profesionist, iar în prezent făcea parte din colectivul tehnic al grupei de mini-volei a CSM Constanţa. Totodată, Paul Cămui era şi profesor de educaţie fizică şi sport la Şcoala nr. 28 "Dan Barbilian" Constanţa. Acesta a evoluat în Divizia A1 cu CSM Constanţa, iar antrenor devenise de anul trecut.
Oficialii clubului FC Farul Constanţa au postat un mesaj de condoleanţe pe pagina oficială de Facebook a clubului.
"Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța sunt alături de directorul tehnic Cristian Cămui la trecerea în neființă a fiului său, Paul, plecat dintre noi la o vârstă foarte fragedă. Dumnezeu să ofere multă putere familiei în aceste aceste momente foarte dificile.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7415 secunde