Turneul de tenis pentru juniori de la Mamaia şi-a desemnat campionii

328
Turneul de tenis pentru juniori de la Mamaia şi-a desemnat campionii - turneul-1624795339.jpg

Articole de la același autor

După o săptămână de jocuri extrem de spectaculoase, a căzut cortina peste ediţia 2021 a turneului Mamaia Idu Juniors Championship Mobexpert, competiţie inclusă în circuitul ETA, Serie 2, rezervată juniorilor şi junioarelor U16.

În finala feminină, de o parte şi de cealaltă a fileului s-au aflat Maria Teodorescu (România, cap de serie nr. 5) şi Anamaria Oană (România, cap de serie nr. 2). S-a impus, în minimum de seturi, scor 6-3, 6-1, Maria Teodorescu, jucătoare care, în sferturi, reuşise să o elimine pe principala favorită, Karolina Krajmer, din Slovacia.

„Afacere” sută la sută românească a fost şi finala masculină de simplu, câştigată fără dubii, scor 6-3, 6-0, de David Manu (cap de serie nr. 4) în disputa cu Radu Turcanu.

La dublu feminin, titlul de campioane a revenit perechii Alexandra Anghel / Iris Zbrancă (nr. 2), care a învins în finală, scor 6-0, 6-4, cuplul Sofia Bărbulescu / Ana Maria Simion (nr. 3).

Finala de dublu masculin, în care ar fi trebuit să se înfrunte principalele perechi favorite la trofeu, David Manu / Cristian Marton (România, nr. 1) şi Marek Nano / Simon Norrman (Slovacia, nr. 2), nu s-a mai disputat, slovacii retrăgându-se din turneu.

Desfăşurat pe terenurile de zgură de la Tenis Club Idu, turneul de la Mamaia a fost dotat cu premii contând în echipament sportiv (racordaje, termobaguri, tricouri, rucsacuri etc.) marca Head, însă mai importante pentru tinerii jucători au fost punctele acumulate, graţie cărora pot urca în clasamentele continentale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6445 secunde