Turneul internațional al veteranilor, în plină desfășurare, la TC Idu

291
Turneul internațional  al veteranilor, în plină desfășurare, la TC Idu - turneul-1471538076.jpg

Articole de la același autor

În aceste zile, pe terenurile de la Tenis Club Idu Mamaia, se desfășoară unul dintre cele mai puternice turnee destinate jucătorilor de tenis veterani din România: a 27-a ediție a International Veterans Champs of Romania - Comvex. Peste 160 de sportivi s-au înscris pe tablourile de simplu, dublu și dublu mixt, în toate cele 17 categorii de vârstă acceptate în turneu. Fondul total de premiere se ridică la suma de 10.000 de dolari.

La cea mai "tânără" categorie a veteranilor, favoritul principal Mihai Dochia va juca în semifinale cu George Vanghele, iar Marius Raicea va da piept cu neamțul Sebastian Hirschberg. La +40, Cosmin Sălăgian l-a învins în sferturile de finală pe Ștefan Vasilescu, scor 6-1, 6-0, și va juca în penultimul act împotriva lui Radu Maxim, care a trecut, la rândul lui, în turul precedent, de Laszlo Balint, cu 7-5, 7-5. În cea de-a doua semifinală vor juca Dragoș Șerbănescu și Marian Roca.

Pe tabloul decanilor de vârstă, +70, israelianul Joe Oren va juca în semifinale cu neamțul Geza Tomori, iar polonezul Jan Gaweda îl va întâlni pe românul Mircea Popa.

În grupa feminină, la +35, Ioana Ghervasie a acumulat două victorii, după 6-4, 7-6 (4) cu Simona Jukes și abandonul Paulei Ambrus, fiind pe prima poziție. La +50, Clementina Huțu domină seria, cu victorii împotriva polonezei Bozena Guzik, 7-6 (7), 6-2, și Cristinei Cazacliu, scor 4-6, 6-3, 6-4. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7076 secunde