Universitatea "Ovidius" și Clubul Nautic Român au semnat contractul de colaborare

1540
5

Articole de la același autor

Vineri, 28 aprilie, în sala Consiliului de Administrație al Universității Ovidius Constanța (UOC), s-a semnat protocolul de colaborare dintre universitate și Clubul Nautic Român. 


Parteneriatul are ca scop dezvoltarea performanței pe multipe planuri, precum inițierea și derularea proiectelor de cercetare aplicată în domeniul științelor educației fizice și sportului, cu predilecție pentru ramurile cu specific nautic (sporturi cu vele, natație, canotaj, caiac-canoe), practicarea sportului de performanță și de loasir, proiecte în domeniul jurnalismului sportiv, protecției mediului, ecologiei marine și ornitologiei, marketingul și managementul turismului sportiv și nautic. De asemenea, se urmărește promovarea reciprocă a imaginii și colaborării celor doi parteneri inclusiv pentru asocierea la organizarea competițiilor de nivel național și internațional, înscrise în calendarele federațiilor sportive.
 
"În spiritul bunelor tradiții ale universității de a încheia parteneriate solide, am reușit să aducem alături de noi Clubul Nautic Român. Este un moment important pentru doi, deoarece avem posibilitatea de a diversifica această arie a preocupărilor din domeniul sportiv. De asemenea, vrem să dezvoltăm foarte mult această ramură a sporturilor pe apă", a declarat rectorul UOC, prof. univ. dr. Sorin Rugină. 


La eveniment, din partea Universității "Ovidius", au mai participat lect. univ. dr. Alexandru Bobe, decanul Facultății de Medicină, conf. univ. dr. Dan Iliescu, și decanul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS), prof. univ. dr. Mirela Damian. Din partea Clubului Nautic Român, au fost prezenți președintele Andreea Mihăescu, contraamiralul (r) dr. Ion Custură, director executiv Gulbin Amet, comodor prof. Octavian Țacu, și maestrul emerit al sportului Matei Stănei, membru al Consiliului Consultativ. 


"Facultatea de Educație Fizică și Sport este încântată de semnarea acestui parteneriat. Oferă studenților posibilitatea de a activa, de a se desăvârși în viitoarea profesiune, de a lua contact cu sporturile nautice. În cadrul FEFS, noi nu dispunem de echipamentul și dotarea specială de a organiza competiții de nivel național și internațional, dar acum cred că s-a rezolvat acest lucru. Au toată susținerea noastră pentru realizarea evenimentelor viitoare", a declarat decanul FEFS, prof. univ. dr. Mirela Damian. 


Comentează știrea

Student
28 aprilie 2017
Absenta

Bobe nu știe să facă orele și apoi.....altele? Azi avea ore 8-12, pentru care își umple cardul! Halal universitate....

Laurentiu
29 aprilie 2017
Adunarea prostilor comunisti

Fatuca asta din poza a luat nota 1.92 la titularizare! Rugina este o marioneta proasta. Bobe si Vancea trebuie sa faca minim 6 ani de puscarie pentru abuzurile facute.

Studenta
29 aprilie 2017
Mihaescu

Nu imi vine sa cred!!aia care a pus-o tasu presedinte la clubul nautic roman? Nu e constanta plina de pile si nepotisme...cand vom aprecia oamenii de valoare?

Jean de la poarta alba
29 aprilie 2017
Bobe la bahaus

Admiterea este masluita cu calculatorul lui bobe si subiectele lui vancea. Oxidatu incaseaza procent. Gartu face contabilitatea. Qvartetul oxidatu.vanca.bobo.tartzu produce minim 1.000.000$/an

Johnny
30 aprilie 2017
Mihaescu

Ce rusine! Iubitul Andreei Mihaescu e la Digi.inclusiv interviurile la clubul nautic roman sunt regizate. Viata Andreei e o regie ieftina.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5255 secunde