Veste proastă despre Simona Halep

152
Veste proastă despre Simona Halep - simonahalep1-1459752121.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea constănțeană de tenis, Simona Halep, a coborât o poziție și se află pe locul 6 în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicității azi.


Acesta este cel mai slab loc ocupat de Halep în ierarhia mondială, din 3 martie 2014, când se afla pe poziția a șaptea.

Americanca Serena Williams ocupă în continuare primul loc, urmată de germanca Angelique Kerber, care a revenit pe treapta a doua a podiumului, și de poloneza Agnieszka Radwanska, care a făcut rocada cu Kerber. Garbine Muguruza (Spania) își păstrează locul patru, iar belarusa Victoria Azarenka a urcat pe cinci, reușind un salt de trei locuri după trofeul cucerit la Miami. Halep se află la aproape 800 de puncte de Azarenka și păstrează un avans fragil, de doar 18 puncte față de următoarea clasată Petra Kvitova (Cehia). Doar 445 de puncte sunt între Simona și ocupanta locului 10, Belinda Bencic.

Monica Niculescu este a doua româncă din top, urcând un loc, pe 32, în timp ce Irina Begu a urcat și ea o poziție, pe 34. Alexandra Dulgheru a coborât șase locuri și se află pe 97, în timp ce Andreea Mitu a urcat două locuri, fiind pe 110, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5428 secunde