Simona Halep, în optimi la Miami

173
Simona Halep, în optimi la Miami - halep-1459095614.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (5 WTA) a reușit să se califice în optimile de finală ale turneului de la Miami, dotat cu premii în valoare totală de 6,2 milioane de dolari, după ce s-a impus în minim de seturi, scor 6-4, 6-1, în fața nemțoaicei Julia Goerges (66 WTA).


Debutul de partidă i-a aparținut Juliei Goerges, care a condus cu 3-0, însă constănțeanca reușit în stil caracteristic să revină și să își adjudece setul. Actul secund a fost la discreția sportivei noastre, scor 6-1, care se pregătește acum de confruntarea cu Heather Watson (67 WTA, Marea Britanie), care a reușit în turul precedent să dispună de Yanina Wickmayer (46 WTA, Belgia), scor 3-6, 7-5, 6-3.


Va fi a treia confruntare între cele două tenismene, primele două revenind sportivei noastre, care s-a impus în 2003 la US Open, cu 4-6, 6-4, 6-2, și la Roland Garros 2015, scor 6-2, 6-4.


Partida din optimi ar urma să se dispute mâine.


Halep are nevoie de victorie în partida cu Watson pentru a-și apăra locul 5 WTA, amenințat de Petra Kvitova (6 WTA, Cehia), dar și de Victoria Azarenka (8 WTA, Belarus) și Roberta Vinci (9 WTA, Italia), ultimele două sportive rămase în competiție.


Simona Halep s-a retras din proba de dublu, unde trebuia să facă pereche cu Daniela Hantuchova (Slovacia), din cauza unor probleme medicale, potrivit site-ului WTA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5009 secunde