CS Cleopatra - LPS Focșani 24-5, în Divizia Națională de rugby juniori U19

Victorie cu bonus dedicată antrenorului

1434
Victorie cu bonus dedicată antrenorului - 443a2e7ec2ad7cd9f488724d91c35f46.jpg
Învinsă, runda trecută, de RC Pantelimon, echipa de rugby CS Cleopatra s-a revanșat în fața propriilor suporteri, reușind o victorie cu tot cu bonus, scor 24-5, în fața celor de la LPS Focșani. Astfel, constănțenii se mențin în "careul de ași" al clasamentului.

De pe stadionul din "Badea Cârțan", oaspeții nu adună puncte. Aceasta este regula, iar jucătorii de la CS Cleopatra nu au făcut excepție de la ea, câștigând cu scorul de 24-5 (12-5), partida cu LPS Focșani, întâlnire contând pentru etapa a zecea a Diviziei Naționale de rugby juniori sub 19 ani.
Pentru formația de pe litoral, au marcat Stan, Dinu, Ariton, Pădure (câte un eseu), Badea și Cristea (câte o transformare). Diferența putea fi și mai mare, dar constănțenii au irosit șansa de a pune puncte prețioase pe tabelă, ratând două lovituri de penalitate și două transformări, ultima - lucru rar întâlnit - chiar după o încercare la centru!
Antrenorii Marian Udroiu și Marian Nache au început partida cu următorul XV: Cantoneru, Ariton, Dănilă, Magazin, Stoica, Vâlceanu, Andrei, Panait, G. Radu, Pădure, Dinu, Cristea, Badea, Barbu și Stan. Au mai jucat: Coman, Pantazi, Maftei, Moldovan, Oglan, Petrescu și Stătulescu.
La final, rugbiștii i-au cântat "La mulți ani!" lui Udroiu, care, chiar în ziua meciului, a împlinit vârsta de 40 de ani. "Acesta este cadoul nostru pentru antrenor, lui îi dedicăm victoria", au spus jucătorii.
"Este bine că am câștigat toate punctele, inclusiv bonusul. S-au mai comis și greșeli, dar, până la urmă, rezultatul contează. Acum, trebuie să ne pregătim și să ne întoarcem cu victorie din ultimul meci al turului, cu CS Gens Cluj", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Duelul cu ardelenii, din etapa a 11-a, ultima pe anul 2009, va avea loc sâmbătă, 28 noiembrie, pe terenul secund "Arcul de Triumf" din București, în deschiderea amicalului România - Ins. Fiji, programat pe arena principală, cu începere de la ora 17.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Când balonul nu trece printre bețe…
Marţi, 10 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Invincibili în "Badea Cârțan"
Pagina a fost generata in 1.424 secunde