Victorie la debut pentru FC Farul. Goluri marca Gheorghe Hagi pe stadionul de la Ovidiu

130
Victorie la debut pentru FC Farul. Goluri marca Gheorghe Hagi pe stadionul de la Ovidiu - farulmeci-1658144984.jpg
FC Farul Constanţa a început cu dreptul noul sezon al Superligii la fotbal. Echipa lui Gheorghe Hagi a primit la Ovidiu vizita celor de la FC U.Craiova 1948.

Într-o atmosferă electrizantă cu aproximativ 3.500 de spectatori în tribune formaţia de la malul mării a debutat în partidă cum nu se putea mai bine.

În minutul 3 al meciului, Grameni a prins o „ghiulea” din afara careului şi l-a învins pe portarul advers, nelăsându-i acestuia nicio şansă.

Golurile superbe au continuat să vină pe stadionul de la Ovidiu.

În minutul 29 Artean a driblat printr-o incursiune superbă şi a şutat cu stângul din lateral, reușind să înscrie un gol de generic aşa cum o făcea profesorul său, Gheorghe Hagi, la Mondialul din Statele Unite ale Americii.

Constănţenii nu au fost lipsiţi de emoţii. În minutul 58 Sidibe a înscris cu capul la prima atingere a balonului şi a readus încrederea în tabăra oaspete.

Hagi şi-a organizat perfect elevii în defensivă şi până la final nu s-a mai întâmplat nimic. S-a terminat 2-1 pentru Farul Constanţa, echipă care în etapa viitoare va juca în deplasare cu CS Mioveni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2025 secunde