Challenge Cup la rugby, etapa a doua

Vin italienii, Lupii schimbă garda!

126
Vin italienii, Lupii schimbă garda! - rugby-1382112330.jpg

Articole recomandate

Tehnicienii Lupilor București au efectuat nu mai puțin de șase modificări în XV-le pentru meciul cu echipa italiană Cammi Calvisano, din Challenge Cup la rugby, față de partida cu Newcastle Falcons, de săptămâna trecută.

Lupii vor începe partida cu o nouă pereche de centri, Gal și Vlaicu, în timp ce Lemnaru, accidentat, va fi înlocuit de I. Dumitru, anunță site-ul frr.ro. Pilier dreapta va fi Țăruș, în timp ce Lazăr, refăcut, va începe meciul pe poziția de flanker. În linia I a fost titularizat georgianul Otar Turașvili, în locul lui Capățână.

Iată și componența selecționatei bucureștene: 15. Cătălin Fercu, 14. Stephen Hihetah, 13. Csaba Gal, 12. Florin Vlaicu, 11. Ionuț Dumitru, 10. Vali Calafeteanu, 9. Florin Surugiu, 1. Constantin Pristaviță, 2. Otar Turașvili, 3. Alexandru Țăruș, 4. Johan Van Heerden, 5. Valentin Popîrlan, 6. Dorin Lazăr, 7. Viorel Lucaci, 8. Stelian Burcea (căpitan).

Pe lista jucătorilor de rezervă, se numără și Adrian Ion, de la RCJ Constanța.

Meciul dintre Lupii București și Cammi Calvisano, din etapa a doua a Grupei a 3-a a competiției, are loc sâmbătă, de la ora 15,00, pe stadionul "Arcul de Triumf"; arbitrează francezul Cedric Marchat, ajutat la linii de Arnauld Blondel și Mourad Zitouni.

v v v

Galezul Lynn Howells, an-trenorul selecționatei Lupilor București, s-a arătat încrezător în victorie în meciul cu italienii de la Cammi Calvisano.

"Publicul își va aminti scorul din sezonul trecut și se va aștepta la o victorie la scor, dar Calvisano a făcut egal cu Brive în prima etapă, 20-20, ceea ce demonstrează că e o echipă foarte bună. Au foarte mulți jucători străini în lot și se antrenează împreună de o perioadă lungă de timp. Echipa noastră va avea o atitu-dine pozitivă, nu intrăm niciodată pe teren să pierdem, avem încredere că vom câștiga de fiecare dată. Lucrul care mă mulțumește cel mai mult este atitudinea jucătorilor, sâmbăta trecută au demonstrat că nu renunță niciodată, iar acest lucru este tot ceea ce pot să le cer", a spus Howells.

Ovidiu ADRIAN

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Sport : CVM Tomis, totul sau nimic la Varșovia
Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Sport : Nu vă opriți până în finală!
Pagina a fost generata in 0.4829 secunde