Volei / Bursa transferurilor. CSM Volei Alba Blaj a „înregimentat” jucătoare din SUA şi China

191
Volei / Bursa transferurilor. CSM Volei Alba Blaj a „înregimentat” jucătoare din SUA şi China - 1-1673351300.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului CSM Volei Alba Blaj a anunţat că a perfectat documentele de transfer ale jucătoarelor Kaitlyn Hord (centru) şi Dajana Boskovic (universal/fals), care vor evolua pentru campioana României în partea a doua a sezonului 2022/2023.

Kaitlyn Hord (1,94 m) vine din campionatul universitar american şi se află la prima experienţă în Europa. Noul centru, care va împlini 23 de ani pe 14 iunie, a jucat la Universităţile Penn State şi Nebraska. Kaitlyn Hord s-a alăturat deja lotului echipei şi va avea drept de joc la meciul cu SC Prometei Dnipro, programat miercuri, 11 ianuarie, la Kutna Hora (Cehia), în grupele Ligii Campionilor.

Bosniaca Dajana Boskovic (1,86 m) vine din campionatul Chinei, unde a ocupat locul trei cu Shenzhen Zhongsai. Noua jucătoare a echipei din Blaj, care va împlini 29 de ani în data de 11 aprilie, a mai jucat la echipele Dinamo Pancevo (Serbia), Vizura Belgrad (Serbia), Universitatea San Antonio Texas (SUA), Enea PTPS Pila (Polonia), Sariyer Belediyesi (Turcia), Kuzeyboru (Turcia) şi Steaua Roşie Belgrad (Serbia).

Foto: Facebook / Volei Alba Blaj 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3914 secunde