Volei / Sancţiuni drastice pentru echipele din Rusia şi Belarus! Campionatele Mondiale masculine, mutate din Rusia

176
Volei / Sancţiuni drastice pentru echipele din Rusia şi Belarus! Campionatele Mondiale masculine, mutate din Rusia - 1-1646140435.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Internaţională de Volei (FIVB) a anunţat, marţi, 1 martie, că turneul final al Campionatului Mondial de volei masculin, programat în perioada 26 august - 11 septembrie, în Rusia, va fi mutat într-o altă ţară.

„Consiliul de administraţie al FIVB a ajuns la concluzia că ar fi imposibil să se pregătească şi să se organizeze Campionatul Mondial în Rusia, din cauza războiului din Ucraina.

FIVB a decis să retragă organizarea Campionatului Mondial de volei masculin Rusiei. Federaţia rusă de volei şi comitetul de organizare au fost informate în consecinţă. FIVB va căuta o ţară sau ţări gazdă alternative pentru a se asigura că familia mondială a voleiului, inclusiv federaţiile naţionale, sportivii, oficialii şi fanii se simt cu toţii în siguranţă şi mândri să participe la sărbătoare sportivă veselă şi paşnică”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Internaţionale de Volei.

De asemenea, toate echipele naţionale şi de club din Rusia şi Belarus nu vor mai putea participa la nicio competiţie de volei, volei pe plajă sau volei pe zăpadă.

Deciziile vin după în contextul în care armata rusă a invadat Ucraina.

Foto: fibv.com 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5644 secunde