Voleibalistele junioare ale Medgidiei, set adjudecat în duelul cu CS Dinamo

399
Voleibalistele junioare ale Medgidiei, set adjudecat în duelul cu CS Dinamo - 1-1677677874.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de volei-junioare CS Medgidia a fost învinsă, cu scorul de 1-3, de CS Dinamo Bucureşti, într-o partidă disputată pe teren propriu, contând pentru Campionatul Naţional.

Constănţencele au pierdut primul set cu 19-25, dar au echilibrat balanţa după cel de-al doilea, pe l-au câştigat cu scorul de 25-23. A fost un început foarte bun, care menţinea Medgidia în „cărţile” victoriei. Situaţia s-a schimbat însă în ultimele două acte, iar voleibalistele antrenate de Elena Albu n-au mai reuşit să construiască atât de bine la fileu, iar Dinamo a profitat din plin şi s-a impus cu 25-8, respectiv 25-17, câştigând la general cu 3-1.

XXX

La rândul lor, „speranţele” Medgidiei au bifat o victorie şi două înfrângeri în turneul al patrulea al Campionatului Naţional, desfăşurat la Constanţa.

CS Medgidia s-a impus cu 3-0 în faţa celor de la CS Axiopolis Cernavodă, dar au pierdut cu același scor întâlnirile cu CSM Constanţa şi CSS 1 Constanţa. Lotul Medgidiei pentru acest turneu a fost incomplet, după ce jumătate din echipă a suferit accidentări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5594 secunde