Messi le-a făcut cadou câte un telefon din aur coechipierilor săi din selecţionata Argentinei

713
Messi le-a făcut cadou câte un telefon din aur coechipierilor săi din selecţionata Argentinei - 2martie2023fqm1rnhxgaicf8s-1677761789.jpg

Articole de la același autor

Starul argentinian Lionel Messi le-a făcut un cadou special coechipierilor săi din selecţionata Argentinei, precum şi membrilor staff-ului tehnic, alături de care a reuşit să câştige Cupa Mondială de fotbal, în luna decembrie în Qatar.

Messi, căpitanul naţionalei Albiceleste, le-a oferit acestora câte un telefon personalizat din aur de 24 de carate, în semn de recunoştinţă pentru că l-au ajutat să-şi îndeplinească marele vis al carierei sale, acela de a deveni campion al lumii.

Fiecare telefon are inscripţionat pe el logoul Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), numele fiecărui jucător, precum şi menţiunea "Word Cup Champions 2022".

Antreprenorul irlandez Ben Lyons, de la compania iDesign Gold, a livrat personal cele 35 de telefoane marca iPhone lui Messi, la Paris.

Costul total al "cadoului de aur" făcut de Messi s-a ridicat la 197.000 de euro, cu un preţ de aproximativ 5.000 de euro pentru fiecare telefon.





Sursa foto: EuroFoot / Twitter.com 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4887 secunde