WhatsApp introduce o modificare importantă, care îi va ajuta pe utilizatori să folosească mai uşor aplicaţia

1391
1
WhatsApp introduce o modificare importantă, care îi va ajuta pe utilizatori să folosească mai uşor aplicaţia - whats-1713336152.jpg

Articole de la același autor

WhatsApp a anunţat că va lansa, în perioada următoare, o modificare importantă care îi va ajuta pe utilizatori să folosească mai uşor aplicaţia şi să găsească mai rapid anumite mesaje, scrie antena3.ro


WhatsApp lansează o serie de noi filtre de chat pentru a face mai ușoară găsirea rapidă a mesajelor. Filtrele sunt lansate treptat începând de miercuri și vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în câteva săptămâni.


Cele trei filtre noi vor fi All, Unread şi Groups (Toate, Necitite și Grupuri - n.r.).

Filtrul "All" este selectat implicit și arată o versiune nefiltrată a căsuței de primire.

Filtrul "Necitite" este util pentru a vizualiza eventualele mesaje neobservate. De asemenea, ajută la numărul enervant de notificări pentru mesajele necitite.


Filtrul "Grupuri" a fost una dintre cele mai căutate funcții pentru a parcurge rapid toate discuțiile de grup, conform Meta. Acest filtru va afișa, de asemenea, conversațiile din subgrupurile care fac parte din Comunități - funcția de grup de discuții a WhatsApp, notează Mediafax.

Acest prim set de filtre ar putea fi doar începutul. Conform WABetaInfo, WhatsApp a lucrat la alte filtre, cum ar fi "Contacte" pentru a filtra mesajele de la persoane necunoscute, "Favorite" pentru a marca contactele utilizate frecvent și chiar filtre de chat personalizate în diferite versiuni beta ale aplicației.

Opțiunile de filtrare vor fi lansate pentru utilizatori începând de miercuri și vor fi disponibile pentru toți utilizatorii în câteva săptămâni.



Comentează știrea

Alex B
17 aprilie

yes

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9886 secunde