Atentate Bruxelles / Numărul morților a ajuns la 35

de Cuget Liber Luni, 28 Martie 2016 79
Numărul persoanelor care și-au pierdut viața în atentatele care au avut loc marțea trecută, la Bruxelles, a ajuns la 35, informează agențiile AFP și DPA, citate de Agerpres.
Potrivit celui mai recent bilanț al autorităților belgiene, 31 de persoane au murit în exploziile de la aeroportul internațional Zaventem și din stația de metrou Maelbeek, iar patru au decedat la spital în urma rănilor suferite, au precizat responsabilii, într-o declarație la centrul de criză belgian. 

În ce privește ancheta, Parchetul a anunțat luni că trei suspecți au fost inculpați pentru "participare la activitățile unui grup terorist", în urma arestărilor operate duminică în mai multe orașe din țară. Yassine A., Mohamed B. și Aboubaker O. au fost încarcerați, menționează Parchetul într-un comunicat, care se referă la o 'operațiune judiciară antiteroristă', dar fără a face o legătură cu atentatele din 22 martie. O a patra persoană care era reținută în acest dosar a fost pusă în libertate fără a fi inculpată, menționează AFP și Reuters.
În urma celor trei explozii, 35 de persoane au murit, iar alte 300 au fost rănite. Atentatul a fost revendicat de gruparea teroristă Stat Islamic.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei