Danemarca: Voteman, un personaj animat violent, încurajează tinerii să meargă la vot

de Cuget Liber Joi, 15 Mai 2014 87
Parlamentul danez a creat o animație care îl are ca personaj principal pe un bărbat musculos și violent, pe nume Voteman, pentru a încuraja tinerii să voteze la alegerile europarlamentare din 25 mai, dar aceasta a fost restrasă de pe YouTube și Facebook la o zi după lansare, din cauza criticilor.
După o serie de critici cu privire la modul în care descrie sexul și violența, Parlamentul a restras filmul de pe YouTube și Facebook la o zi după lansare, relatează The Guardian, în ediția electronică.
În film, Voteman se află în pat cu un grup de femei în momentul în care primește un telefon. După aceea îmbracă o vestă de piele și sare pe o pereche de delfini pentru a lua cu asalt persoanele ce nu votează, decapitând un bărbat în timp ce lua micul dejun.
Ca majoritatea supereroilor cu un apetit pentru răzbunare, furia lui Voteman este alimentată de propriul eșec - în acest caz, acela de a vota la precedentele alegeri europene și, prin urmare, conștientizarea faptului că nu a avut nicio influență asupra reglementărilor privind schimbările climatice, subvențiilor agricole sau cantității de scorțișoară din plăcinta daneză, scrie Mediafax.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Actual

Ultima oră

Titlurile zilei