Tânără drogată aflată la volan pe bulevardul Mamaia, oprită în trafic de polițiști

de Andreea CARAUA Miercuri, 26 Iunie 2024 446
Zilele trecute, polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră au efectuat controale asupra unei femei, în vârstă de 36 de ani, ce conducea un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceasta are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.

Femeia a fost testată cu aparatul din dotare, reieșind indici cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în corp.

Astfel, echipajul de poliție a efectuat controlul vehiculului, în urma căruia au descoperit o țigară confecționată artizanal și patru pastile ce conțineau substanțe susceptibile a avea substanțe psihoactive, precum și mai multe foițe folosite la confecționarea țigărilor și două grindere.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, au fost sesizați polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei