Concurs 100 de modele de automobile, utilitare și truck-uri la "Auto Show 2008"

654

Articole de la același autor

Gata, prieteni ai volanului, s-a deschis salonul automobilistic "Auto Show 2008"! Aveți de unde alege. Mașina visurilor voastre se găsește printre cele 100 de modele care vă așteaptă pe platoul de la poarta 1 a portului Constanța, din vecinătatea Cazinoului. Ce preferați? Noul Audi 3 sau Audi 5? Un Coupe, un Sorento, un Cerato sau un Opirus? Poate că vă interesează Fordul Suport sau Fordul Focus ST500! Ce spuneți de acel Mitsubishi Colt? Ah, aveți pretenții mai… mari? Atunci, cumpărați un truck Renault!
Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța v-a pregătit un platou de 3.000 de metri pătrați, garnisit cu mașini superbe, strălucitoare, puternice, ultimul răcnet! Președintele ei, Mihai Daraban, ne-a asigurat, la deschiderea evenimentului, că marii producători, marii importatori și distribuitori au contribuit la realizarea lui. Însuși prefectul Dănuț Culețu a participat la inaugurarea salonului, remarcând că apetitul constănțenilor pentru automobile i-a plasat pe locul doi, după bucureșteni, în topul achizițiilor.

25 de firme participă la salonul auto
La cea de a IX-a ediție a "Auto Show" sunt prezente, printre cei 25 de expozanți, firmele: Bavaria Motors SRL (repre-zentanta companiei BMW), Cardinal Motors (dealer Volkswagen, Volkswagen Autovehicule comerciale și Audi), Casa Auto MB SRL (dealer & service Hyundai), Clasic Auto (cu ofertă de mașini clasice de colecție), Complex Auto Kamsas SRL (importator și distribuitor pentru mărcile Opel, Chevrolet, Mazda și Volvo), Motorex SRL (concesionar Peugeot), Nipon Car Center SRL (dealer Mitsubishi și Subaru), Raver Service SRL (cu ofertă de automobile Kia), Trans Atlantis SRL (distribuitor Ford), Truvia Motors SRL (dealer Honda), SGS Fast Service SRL (importator de camioane, semiremorci, autoutilitare, pentru mărcile Briab, Kargomil, Metal Vurauc), IPSO SRL (dealer pentru Renault Trucks și John Deere).
Unii dintre expozanți, au anunțat discounturi semnificative, de până la 3%, la automobilele achiziționate pe perioada manifestării expoziționale. Vă reamintim că salonul este deschis până pe data de 7 septembrie.

Unde-s automobile, hop și finanțatorii!
De la "Auto Show 2008" nu puteau lipsii bancherii. Alături de producătorii, importatorii și distribuitorii de autovehicule sunt prezenți finanțatorii. Și-au deschis standuri GE Money Lesing, Raiffeisen Bank și CEC Bank, care prezintă o gamă largă de oferte de creditare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6539 secunde