Ancheta privind prăbușirea elicopterului lui Kobe Bryant, coșmar logistic

283
Ancheta privind prăbușirea elicopterului lui Kobe Bryant, coșmar logistic - ddd-1580123698.jpg

Articole recomandate

Autoritățile locale și federale din SUA investighează prăbușirea elicopterului în care și-au pierdut viața nouă persoane, între care și fostul baschetbalist Kobe Bryant, informează cnn.com, potrivit Agerpres. Elicopterul s-a prăbușit la Calabasas, iar toate persoanele aflate la bord și-au pierdut viața.

"Este un coșmar logistic, în sensul că locul prăbușirii nu este unul accesibil. Investigația poate fi un proces foarte extins", a declarat șeriful din Los Angeles, Alex Villanueva. Villanueva a mai spus că biroul său lucrează că Agenția Națională pentru SiguranțaTransporturilor și cu Administrația Federală a Aviației pentru a determina cauza accidentului.

Medicul legist Jonathan Lucas a declarat că examinarea cadavrelor ar putea dura câteva zile, "având în vedere condițiile de la fața locului". "Facem tot ce putem pentru identificarea cadavrelor și pentru a oferi un răspuns familiilor implicate", a spus el.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant și fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viață, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbușit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 și era înregistrat pe numele societății Island Express Holding Corp.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde