Apple se implică în elucidarea crimei comise de Oscar Pistorius

162
Apple se implică în elucidarea crimei comise de Oscar Pistorius - oscar-1372073684.jpg

Articole recomandate

Campionul paralimpic Oscar Pistorius susține că a uitat codul de acces pentru unul dintre telefoanele găsite de polițiști în baia reședinței sale, la scurt timp după uciderea Reevei Steenkamp, și care ar putea conține dovezi vitale privind moartea acesteia, au anunțat procurorii din acest caz. Potrivit ediției de duminică a publicației Daily Mail, poliția a găsit pe pardoseala din baia unde a avut loc crima patru telefoane: două de tip BlackBerry și două de tip iPhone. Procurorii cred că unul dintre ele conține informații vitale privind moartea logodnicei lui Pistorius, Reeva Steenkamp.

"Pistorius susține că a uitat codul de acces, iar noi nu am putut accesa mesajele și apelurile trimise sau primite în acea noapte. Aceste informații ar putea fi cruciale. Nu pot spune că pierderea de memorie a lui Pistorius este suspectă, însă este clar că telefoanele găsite în baie au fost folosite cel puțin până în momentul crimei", a declarat locotenentul Vineshkumar Moonoo, care a condus investigația.

În consecință, poliția a cerut ajutorul companiei Apple, care s-a oferit să pună la dispoziție tehnicieni pentru a verifica telefoanele.

Potrivit procurorilor, poziția în care au fost găsite cele patru telefoane în baia lui Pistorius ar putea constitui dovada faptului că între cei doi a existat o ceartă puternică în noaptea respectivă, în timpul căreia Reeva s-a închis în baie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3237 secunde