Armata israeliană anunţă că s-a retras din Jabalia, în Fâşia Gaza

138
Armata israeliană anunţă că s-a retras din Jabalia, în Fâşia Gaza - armata-1717339897.jpg

Articole de la același autor

Armata israeliană a anunţat încheierea operaţiunii sale în oraşul Jabalia din nordul Fâşiei Gaza, relatează agenţia DPA.

Sute de luptători palestinieni ar fi fost ucişi în lupte corp la corp şi în lovituri aeriene. Relatările palestiniene au relevat că atacurile israeliene din Jabalia au făcut, de asemenea, numeroase victime civile.

Armata israeliană afirmă că trupurile a şapte israelieni care fuseseră răpiţi în atacul grupului militant palestinian Hamas în Fâşia Gaza la 7 octombrie au fost găsite în timpul operaţiunilor de pe teren din ultimele săptămâni. De asemenea, armata a anunţat că a distrus aproximativ 10 kilometri de tuneluri şi a găsit sute de arme şi mai multe instalaţii de producţie de arme.

Lupte violente au avut loc în Jabalia timp de mai multe săptămâni. Cotidianul „Times of Israel” a relatat că un total de 10 soldaţi israelieni au fost ucişi în operaţiunile de acolo. Locuitorii au confirmat că armata s-a retras din oraş. Mulţi s-au întors de atunci în zonă pentru a-şi verifica casele. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4623 secunde