Avion prăbuşit, niciun pasager nu a supravieţuit. Primele imagini de la locul tragediei

409
Avion prăbuşit, niciun pasager nu a supravieţuit. Primele imagini de la locul tragediei - avion-1674666832.jpg

Articole de la același autor

Doi militari morţi în Filipine în urma prăbuşirii unui avion de tip SF-260 într-un câmp de orez. Un avion de tip Cessna, cu şase persoane la bord, dat dispărut cu o zi mai înainte, căutat, potrivit RomâniaTV


Avion prăbuşit în Filipine. O aeronavă militară de tip SIAI Marchetti SF-260 s-a prăbuşit într-un câmp de orez la Pilar, în apropiere de Manila (nord), iar pilotul şi alt aviator au murit, declară AFP şeful poliţiei provinciei Bataan, Romell Velasco.


”Este o adevărată epavă, aripile au fost separate”, declară el după ce s-a dus la locul accidentului. ”Nimeni nu putea supravieţui”, estimează el. Corpurile victimelor au fost recuperate, anunţă şeful poliţiei. O anchetă este în desfăşurare cu privire la originea ”incidentului”, a declarat presei o purtătoare de cuvânt a Forţelor Aeriene filipineze, Consuelo Castillo.


În 2021, armata filipineză şi-a imobilizat temporar flota de elicoptere de tip Black Hawk, după prăbuşirea unei aeronave de tip S-70i în timpul unui zbor de antrenament nocturn, soldat cu moartea tuturor celor şase persoane de la bord.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.739 secunde