Beyoncé conduce în topul nominalizărilor la Grammy Awards

54
Beyoncé conduce în topul nominalizărilor la Grammy Awards - beyonce-1668604963.jpg

Articole de la același autor

Cântăreaţa Beyoncé a obţinut cele mai multe nominalizări pentru următoarea ediţie a premiilor Grammy, în 2023, fiind nominalizată la nouă categorii şi deschizând astfel calea pentru o revanşă cu diva pop Adele, cu şapte doar nominalizări, informează AFP.


Pe lista nominalizări la cea 65-a ediţie a premiilor Grammy, care se va desfăşura la Los Angeles pe 5 februarie 2023, figurează la loc de cinste rapperul Kendrick Lamar, cu opt nominalizări, şi cântăreaţa folk-rock Brandi Carlile, cu şapte nominalizări.

În 2017, artista britanică zdrobise concurenţa la principalele categorii, obţinând cinci premii cu albumul său „25”, în detrimentul cântăreţei născute în Houston, al cărei album „Lemonade”, azi un clasic, a trebuit să se mulţumească cu premiul pentru cel mai bun album de muzică urbană contemporană.


Cinci ani mai târziu, Beyoncé, care a împlinit 41 de ani în septembrie, e în frunte cu albumul „Renaissance”, lansat în iulie, un opus cu accente dance, house şi disco, un fel de apel urgent la ieşirea la dans după pandemie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Monden : Beyonce, vizată de un complot criminal
Pagina a fost generata in 0.9131 secunde