Bloomberg: România vrea în Schengen pentru a accepta refugiați

131
1
Bloomberg: România vrea în Schengen pentru a accepta refugiați - latinoimmigrantslabeledforreuse-1441709114.jpg

Articole recomandate

România acceptă cote obligatorii de refugiați doar dacă va fi primită în Schengen. Este concluzia la care a ajuns presa externă după declarațiile de ieri ale premierului Victor Ponta. Jurnaliștii străini scriu că intrarea României în zona de liberă circulație este prețul pe care liderii români l-au fixat pentru găzduirea de refugiați și imigranți, notează realitatea.net



"România vrea drepturi de Schengen dacă va fi impusă o cotă de refugiați", titrează Bloomberg. Publicația îl citează pe prim-ministrul Victor Ponta, care a insistat că a venit timpul ca cetățenii români să se bucure de drepturile spațiului de liberă circulație.

"Solidaritate înseamnă drepturi și obligații. adică dacă avem obligații, să avem și drepturi. Iată că acum poate se constată ce nedreptate s-a făcut României cu Schengenul. Dacă suntem solidari la blogații să fim și la drepturi", a spus premierul Ponta.



Comentează știrea

ismail / brussek
9 septembrie 2015
dictactorul ue catre europa !

Sa nu uitam ca pe vremea sovieticilor am a vut dictactari care si an ziua de azi avem dictactorii.suntem oligati suntem supusi de legislatiile din ue dar si drepturi .----- adica un refuciad are un trai mai bun 1. Adapost 2. Mancare 3. Asistenta medicala 4.asirtenta consiliera juridica si psihologica .5 si o bursa mica lunara .antrebarea e ce drepturi primeste un jomer din romania ?! Ce drepturi primeste un stundent dupa terminarea facultatii?! Ce drepturi primeste un fost copil a casa copiilulu ?! Ce drepturi primeste o persoana cu handicap ?! Ce drepturi primeste un pensionar ?! Sa se uita an farfuria lui domnul priministru victor ponta cati bani anprumutati din ue comisia europeana ai sa dat .eu nus deacord cu spatiu shegher de loc motiv avem emigrantii si printre oii cu blana de lupii obtine cetatenie sau secasatoresc cu romance si ajung an germania sau an marea britaniei .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0492 secunde