Bulgarii, avertizați să părăsească imediat Republica Moldova

255
Bulgarii, avertizați să părăsească imediat Republica Moldova - bulgaria-1651159534.jpg

Articole de la același autor

Bulgaria și-a avertizat, joi, cetățenii care se află pe teritoriul Republicii Moldova, să părăsească de urgență țara, cu primul mijloc de transport pe care-l au la dispozițșie. Potrivit Ministerului de Externe de la Sofia, gradul de alertă pentru Rep. Moldova este 5, cel mai inalt, din cauza „situației complicate”.


"Având în vedere situația complicată din și în jurul Republicii Moldova, facem apel la compatrioții noștri să se abțină de la orice călătorie în țară. Invităm cetățenii bulgari care se află pe teritoriul Republicii Moldova să ia măsuri pentru a părăsi țara cu vehiculele disponibile în prezent.

Recomandăm tuturor compatrioților noștri, rezidenți temporar sau permanent în Republica Moldova, să se înregistreze la serviciul „Călătoresc pentru......", pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Bulgaria.

https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/moldova


Potrivit Realitatea.net decizia Bulgariei vine pe fondul situației extrem de volatile din enclava separatistă Tranistria și a scenariului tot mai des invocat că Putin ar încerca o operațiune de destabilizare la granița Republicii Moldova, pentru a pune o mai mare presiune pe NATO. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4921 secunde