Câte transportoare blindate vor fi produse 100% în România

163
Câte transportoare blindate vor fi produse 100% în România - blindate-1647355984.jpg

Articole de la același autor

Peste 130 de transportoare blindate vor fi produse 100% în România, în perioada următoare. Asta după ce Ministerul Economiei a semnat, astăzi, memorandumul de colaborare cu firma General Dynamics, în prezența premierului Nicolae Ciucă. Acordul face parte dintr-un contract mai mare, pentru 227 de vehicule de luptă, încheiat în urmă cu mai mulți ani. 


Potrivit Realitatea.net vehiculele de luptă moderne vor fi produse la Uzina Mecanică București, acolo unde a fost semnat memorandumul de colaborare dintre autoritățile române și firma General Dynamics. La eveniment a participat și premierul Nicolae Ciucă.

„Chiar dacă s-a născut greu, a întârziat, iată că a existat voință, a existat angajament. Prin acest demers putem constata un grad ridicat de încredere pe care partenerii îl acordă țării noastre într-un context de securitate deosebit, care se concretizează în transfer de tehnologie în industria și economia României”, a declarat premierul.


Angajații uzinei au fost instruiți în Elveția. Producția va permite țării noastre să exporte ulterior tehnică modernă de luptă în alte țări. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2929 secunde