Cine este Severin Krasimirov, bărbatul reținut în Germania pentru uciderea jurnalistei Viktoria Marinova

365
Cine este Severin Krasimirov,  bărbatul reținut în Germania pentru uciderea jurnalistei Viktoria Marinova - cineesteseverin2-1539177919.jpg
 Suspectul în cazul jurnalistei bulgare Viktoria Marinova a fost identificat ca fiind Severin Krasimirov, un tânăr de 21 de ani. Poliția ar fi găsit sângele victimei pe hainele sale, conform unor surse citate de site-ul nova.bg, relatează News.ro.

Conform unor informații neconfirmate oficial, bărbatul a fugit din Bulgaria pe 7 octombrie pentru a se ascunde în Germania, la mama sa și tatăl vitreg, în Stade, un oraș situat în apropiere de Hamburg.

O echipă a postului NOVA a stat de vorbă cu vecinii săi, care au declarat că sunt la curent cu investigația poliției. Bărbatul ar fi fugit în Germania la sfatul rudelor, după ce le-a spus ce s-a întâmplat. El a fost detectat de poliție pe camerele de supraveghere din zona unde Marinova a fost ucisă sâmbătă.

Bărbatul a fost identificat în baza probelor ADN găsite la locul crimei, pe malul Dunării, la Ruse. Site-ul bulgar notează că probele ADN prelevate de la locul crimei au coincis 100 la sută cu cele ale suspectului reținut în Germania.

Victoria Marinova, prezentatoare TV și director administrativ la postul regional TVN, a fost violată și ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse, a anunțat duminică poliția bulgară, scrie digi24.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7014 secunde