Avertisment al MAE bulgar. "În România permisele vi se pot lua pentru fleacuri"

189
Avertisment al MAE bulgar.
Ministerul bulgar de Externe avertizează bulgarii că pot rămâne fără permise de conducere pentru infracțiuni minore, cum ar fi trecerea pe roșu sau depășirea liniei continue.

Bulgarii rămân masiv fără permise de conducere în România pentru infracțiuni minore, cum ar fi manevrele de depășire incorecte, avertizează Ministerul de Externe din țara vecină, potrivit tvn.bg.

În ultimul an și jumătate 344 de bulgari și-au pierdut carnetele, iar recuperarea poate dura până la un an. La nord, spune MAE bulgar, pentru orice încălcare a legii, permisul de conducere poate fi luat. Ministerul dă ca exemple nerespectarea culorii semaforului, depășirile de coloane, trecerea liniei continue sau excesul de viteză.

MAE bulgar avertizează și în privința modificării legislației auto în Grecia.

Informațiile oferite trezesc însă revolta bulgarilor care acuză faptul că în țara vecină românii își fac de cap și că poliția lor nu este la fel de dură. "Dacă ar exista reciprocitate toți șoferii români care circulă între Ruse și Beala (60 kilometri sud de Ruse - n.red.) ar trebui să rămână fără permise", comentează un șofer bulgar avertismentul Ministerului de Externe din țara lui, scrie digi24.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.9073 secunde