Concurs Claudiu Palaz, convins că va face echipă bună cu Brăiloiu și cu Iustian

722

Articole de la același autor

Senatorul Mircea Banias, președinte al Organizației Județene a PD-L Constanța, a reconfirmat, pentru "Cuget Liber", că actualul subprefect Claudiu Palaz se bucură de sprijinul total al organizației, fapt susținut în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean de joi seara. Votul din BPJ vine, conform precizărilor senatorului PD-L, ca o confirmare la nominalizarea trimisă de Organizația Județeană la centru, la finalul săptămânii trecute: "Am trimis propunerea la centru duminica trecută, sub rezerva votului din BPJ-ul de joi, dar cum acesta a fost în unanimitate un vot de susținere, cred că e clar că Palaz rămâne subprefect", a specificat liderul pedeliștilor constănțeni.
Reamintim că, așa cum prevede protocolul de guvernare, postul de prefect al Constanței a revenit PSD-ului, în vreme ce funcțiile de subprefect, democrat-liberalilor. În ceea ce îl privește pe Claudiu Palaz, acesta va începe, se pare, al treilea mandat de subprefect. Trebuie însă menționat că, așa cum chiar Palaz a precizat, în cazul său nu va fi semnat un decret de numire într-o ședință de Guvern, așa cum s-a întâmplat cu Mircea Iustian, celălalt pedelist desemnat subprefect de Constanța și asta pentru că Palaz își continuă practic mandatul. Deși se bucură de susținerea unanimă a membrilor din BPJ, reamintim, de asemenea, că Palaz nu a fost propunerea inițială pentru ocuparea acestui post, ci democrat-liberalul Mihai Petre, actual consilier județean.
Întrebat dacă speră într-o bună colaborare cu subprefectul Mircea Iustian, dar și cu prefectul Tit Liviu Brăiloiu, Palaz a răspuns, vădit contrariat de ideea unei relații deficitare între el și colegii săi, că e convins că vor colabora foarte bine: "Sunt convins că vom avea, toți trei, o bună relație de comunicare. Nu cred că vor fi probleme".
Nu în ultimul rând, subprefectul Palaz a declarat și că, atâta vreme cât motivul invocat de PD-L în vederea susținerii sale în funcție este "profesionalismul" său, "situația este OK".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6514 secunde