Comisia Europeană acordă Greciei un ajutor în valoare de 700 milioane de euro pentru refugiați

100
1
Comisia Europeană acordă Greciei un ajutor în valoare de 700 milioane de euro pentru refugiați - refuagiati-1461081610.jpg

Articole recomandate

Comisia Europeană a anunțat, marți, că va acorda Greciei un ajutor umanitar în valoare de 700 milioane de euro până în 2018 pentru a o ajuta să facă față crizei refugiaților, informează Associated Press online, potrivit romanialibera.ro.

Ajutorul umanitar de urgență destinat Greciei, primul de acest fel pentru un stat membru al Uniunii Europene, va fi direcționat către organizațiile umanitare care vor coopera cu Guvernul grec pentru a oferi asistență refugiaților.

Comisarul European pentru Ajutor Umanitar și Gestionarea Crizelor, Christos Stylianides, a declarat că a fost la Atena pentru semnarea acordurilor prin care au fost alocate primele fonduri, în valoare de 83 de milioane de euro, către opt organizații umanitare, printre care UNCHR, Salvati Copiii și Crucea Roșie.

Comentează știrea

ismailviabrussel
20 aprilie 2016
€€€€€€€€€€

Simplu si direct la discutie /SPALARE DE BANI PE URMA EMIGRANTILOR .UNTRUN ARTICOL AN GERMANIA AM RAMAS SOCAT DR TITLU DE PRESA .REFUGIATI MAJORI ORFANI SUNT OBLICATI SA SE ANTORC DIN TARILE DE ORIGINE !!! O.N.U. da bani grei Comisiei Europene si emigrati la eprubeta pentru analize .TRAIM ANTRO VIATA PERVESA FARA MILA.....

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4106 secunde