Decizie importantă luată de Vladimir Putin

233
Decizie importantă luată de Vladimir Putin - image20220226253921220vladimirpu-1650805072.jpg

Articole de la același autor

Decizia momentului în Rusia. Vladimir Putin a decis să mai treacă cu vederea datoria de 1 miliard de dolari bunului său prieten, Aleksandr Lukașenko. În același timp, liderul de la Moscova i-a mulțumit președintelui din Belarus pentru tot ajutorul pe care l-a acordat Rusiei în cadrul operațiunii speciale din Ucraina, scrie capital.ro

Menționăm faptul că Belarusul a avut un rol cheie în acest sens. Mai exact, deși armata nu a intervenit, aceasta l-a ajutat pe Putin să își mute trupele prin intermediul țării. Mai mult, Belarus și-a modificat constituția pentru a transfera arme nucleare la Minsk.

În acest sens, pentru a răsplăti inițiativa prietenului său, Putin a decis să-l păsuiască pe Lukașenko de plata unei datorii de 1 miliard de dolari.

Anunțul a fost făcut de ministrul de finanțe din Belarus, Yuri Seliverstov, în direct la postul de televiziune „Belarus 1”. Potrivit acestuia, Belarus nu va mai achita datoria care urma să fie plătită acum.

Totodată, oficialul belarus a adăugat că s-a stabilit și o schemă nouă de rambursare a datoriei, în condiții extrem de bune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0929 secunde