Dmitri Medvedev: Rusia nu va mai importa alimente din Albania, Muntenegru, Islanda și Lichtenstein

211
3
Dmitri Medvedev: Rusia nu va mai importa alimente din Albania, Muntenegru, Islanda și Lichtenstein - dmitrimedvedev-1439479029.jpg
Rusia nu va mai importa alimente din Albania, Muntenegru, Islanda și Lichtenstein, a anunțat, joi, premierul rus Dmitri Medvedev, care a avertizat că pe listă ar putea fi inclusă și Ucraina, informează B1.ro.

Premierul rus a avertizat că Ucraina va fi pe lista țărilor interzise dacă conducerea de la Kiev va implementa schimbările economice solicitate printr-un acord agreat cu Uniunea Europeană.

Potrivit lui Medvedev, Ucraina ar urma să fie adăugată pe listă la începutul anului 2016.

Pe lista neagră a Rusiei privind importul de alimente se află Statele Unite, Canada, Australia și UE.

PUBLICITATE

Această listă a reprezentat o sancționare din partea Kremlinului, în 2014, a Statelor Unite și a UE privind intervenția acestora în conflictelor dintre Rusia și Ucraina asupra peninsulei Crimeea și celor din estul teritoriului ucrainean.

Comentează știrea

autor
13 august 2015
Rusnacii

Rusnacii o să mănânce un kakat mare ca si pâna acum.

Daniela
13 august 2015
Cautam colaboratori

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. infor****** trimiteti textul ,,info" la adresa : projectdaniela@gmail.com Oferim si solicitam seriozitate.In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore.

adi
14 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3841 secunde